Сертифицирани

Участници преминали успешно пълна сертификационна програма за НЛП Коуч


Габриела Герасимова

Казвам се Габриела Герасимова и съм сертифициран НЛП Личен и Бизнес Коуч от Обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър и Българска Коучинг Академия. Предишният ми професионален опит е в областта на Бизнес процесите в голяма международна ИТ компания. В работата си като Коуч използвам инструменти от НЛП и Мотивационно интервюиране, както и различни техники за управление на времето. Подпомагам клиентите си в процесите на определяне на приоритети, вземане на решения, поставяне и постигане на цели, и откриване на лична мотивация.

Десислава Мирославова

Името ми е Десислава Мирославова и съм сертифициран НЛП Бизнес Коуч от Обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър. Притежавам степен Бакалавър по Бизнес Администрация от Хагския Университет по Приложни Науки в Хага, Холандия. Специализирала съм Управление на Човешките Ресурси в Холандия и Германия. Професионалният ми опит включва компании в България и Германия, опериращи в IT и Blockchain индустриите, както и в международни финансови и застрахователни корпорации.

Полина Несторова

Над 12 години опит в корпоративна международна среда с фокус в Управление на Човешки ресурси, Създаване, управление и оптимизация на бизнес процеси. Понастоящем заем апозиция Chief HR Officer в компания ориентирана в сферата на Blockchain, IoT, изкуствен интелект и добавена реалност. Полина е сертифициран и Бизнес и Личен коуч към Световната НЛП общност на Ричард Бандлър. Специализира в областта на бизнес консултирането и стратегическото ориентиране на малки, средни и големи компании, както и провеждането на редица обучение и обучителни програми с цел развитие на потенциала на служителите и увеличаване на ефективността и резултатите на бизнеса.

Силвия Димитрова

Здравейте, аз съм Силвия Димитрова и за мен е удоволствие да застана пред Вас. Нестихващата ми любов към знанието – и НАучаване и СЕБЕизучаване ме води по неведоми пътища. Започна от академично образование в българската Алма матер в областта на Публична комуникация и PR със специализация в Университета на Гьоте и Ницше в Лайпциг и дългогодишна работа в отдели за маркетингова комуникация и бизнес развитие. Преведе ме през скок към предприемачество и лични онлайн проекти и свободата/ предизвикателството на самонает консултант по интегрирана маркетингова комуникация. Интересът ми се пренасочи към комуникацията навътре и съм горд Licensed NLP Practitioner ™, Licensed NLP Master Practitioner ™, Licensed NLP Coach™ и Certified New Code NLP Practitioner™. Пътят ми продължава и накъдето и да ме поведе, зная, че ще продължи да ме вдъхновява и ще го споделям с Вас.

Иво Маринов

Магистър по бизнес администрация и спортна психология, заемал съм мениджърски позиции в различни компании в търговския сектор. Имам над 10 годишен опит във воденето на обучения, мотивирането и развитието на служители. Смятам, че спортът ни учи на най-важните уроци в живота, освен че помага на тялото и мозъка ни. Завършването на НЛП академията и сертификацията ми донесе неочаквано добри резултати, както в компанията, в която работя, така и в развитието ми, като личност.

Сибила Данчева

Аз съм Сибила Данчева. Изучавам философия в Софийския университет, а същевременно с това работя като кондиционен треньор. Тези две мои занимания в съчетание олицетворяват моя житейски възглед, а именно - за цялостно благосъстояние у всеки един човек - физически и психически. Чрез познания в храненето, движението, коучинга, различни НЛП и психологически практики целя да покажа, че всеки сам е способен да се удържа уравновесен, здрав, целеустремен и удовлетворен.

Мария Вълева

Аз съм Мария Вълева. От години се занимавам с развитие на таланти и екипи, и обучения. Отскоро съм сертифициран НЛП коуч от обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър. В работата си се водя от предизвикателствата, от промяната, когато видя скептичните погледи да отстъпват място на интереса и последващи въпроси. Имам опит в продажби, преподаване и управление на екипи също така. Опитът ме е превел през различни мултинационални компании във финансовия сектор и БПО организациите. Живяла съм в Катар, Сърбия и Люксембург, откъдето взех и добавих много познания за културните различия. Това винаги е била движеща сила за мен. Навремето ме тласна да уча Етнология в университета и оттогава пътувам по работа и за удоволствие в различни държави в търсене на другия, на общите неща и на уникалността на всяка култура.